Skip to main content
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
De via militaris Liagravorum Kaputzida

Τις προάλλες ως υπέργηρος συντάκτης ουρανοβάμονος λογοτεχνίας σκέφτηκα κι εγώ ο ρημαδόλυκος να ασχοληθώ με έναν καυγά.

Συγκεκριμένα ως κάτοχος ενός παρασήμου μιας καρδιακής προσβολής δέχτηκα ένα βιντεοτηλέφωνο στο τέταρτο γραφείο μου (είναι φρικτά και κουραστικά τα λόγια των Λιαγκράβων).

Ήταν ένα μήνυμα που περιείχε τα γνωστά κοινωνικά προβληματάκια των αμόρφωτων Γιαχού που ωστόσο είχαν μεγάλο απόθεμα κουράγιου από κάτι αμελητέους λαούς της αίρεσης Λουβάρτις.

Ήταν μια επιστολή συμβιβασμού: σ' αυτήν, οι Λουβαρτένιοι παρέδιδαν στο 25ο γραφείο μου 4 κιλά ψητές πατάτες, μίμηση ερωτικής επιστολής που απευθυνόταν σ' έναν πλαστογράφο του Λόρδου Μπάυρον και τα σχόλια ενός Λασκαράτου ο οποίος δεν έγραφε καλά αλλά ήταν ορθογράφος.

Κοντολογής, μου ζητούσαν της Παναγιάς τα μάτια προκειμένου να δεχτώ συνυπογραφή κειμένου το οποίο θα αποτελούσε την συνεταιρική εγκάρδια συνωμοσία μας.

Οι όροι που μου έθεσαν οι δήθεν μετριοπαθείς αντίπαλοι, απαιτούσαν να λάβω μέρος στην Eurovision παρά το ρέμα της Χελιδονούς, έναντι της πλατείας του Μάρκου Βαμβακάρη.

Πλην το δέμα, η επιστολή και το μήνυμα ήταν περιορισμένα στο μέγεθος οκτώ γραμμάτων όλων κι όλων κι έτσι η συνεννόηση με τους αντιπάλους καθίστατο προβληματική.

Απογοητευμένος, πούλησα σ' έναν χίπι από την Σκωτία όλα τα δικαιώματα που πήγαζαν από τη συμφωνία και κατέβηκα στη συμβολή των οδών Καμβουνίων και Εγνατίας αφού συνεννοήθηκα μ' έναν χονδρέμπορο να κονιορτοποιήσει όλα τα πρoϊόντα που ζήτησα εκ συναλλαγής.

Την οδό δεν τη βρήκα, αλλά θέλησα να βγάλω απ' την κωλότσεπη μια μελόντικα και να παίξω έναν σκοπό που ήταν πολύ δημοφιλής στην πόλη μου, καθώς κατά ένα 70% ήταν στηριγμένος στη μελωδία ενός τραγουδιού του Τόλη Βοσκόπουλου.

Να σημειώσω ότι το κείμενο που διαβάζετε είναι εξ ολοκλήρου τροποποιημένο καθώς η μορφή και το περιεχόμενο ενός κειμένου που σοφίστηκε ένας συγγραφέας έχει 8% πιθανότητα να παραμείνει ακατανόητο χωρίς ο συγγραφέας, οι αντίπαλοι και η μεταξύ των αντιπαλότης να έχουν πλήρως εμβολιασθεί, καθόσον είναι κατάλληλα μόνον για την σύνταξη ενός κειμένου της προκοπής όπου επιτρέπεται η κυριακάτικη λειτουργία από την περιοχή Φαρσάλων, Μπορντώ και Σκύδρας.

Αγαπάτε τα δάση.