Skip to main content
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Aς το δούμε ως κωμωδία

Δυο υπουργοί της κυβέρνησης με δεξιές καταβολές και ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μοιάζει η παραφορά του με τον «Μαθιό» του «Σασμού» τσακώνονται δημοσίως με επιθετικά ραβασάκια.

Τόσο η «κληρονομιά Καμμένου» όσο και η κληρονομιά Καρατζαφέρη, καθώς και κατιών συγγενής άλλου ακραίου γονιού, γέμισαν τον πολιτικό χώρο με κομματάκια αλουμινίου για να μη τους πιάνει το ραντάρ της λαϊκής αγανάχτησης.

Καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ελεγχθεί αυτό το σύστριγγλο είτε από τον πρωθυπουργό που εθεάθη με υψωμένα χέρια μπροστά σε κατιτίς των Παναθηναίων, είτε από τον σιωπηλό χιονάνθρωπο, τον κάποτε Αλέξη που ενίοτε κάτι δηλώνει ανεπιτυχώς, δεν απομένει παρά κάποια φιλική σπρωξιά από την διοίκηση της Βουλής των Ελλήνων ή κάποιον δικαστή που θα παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος από αυτήν την άστοχη δήθεν ανταλλαγή απόψεων, οδηγούμαι προς έναν τρίτο πόλο, τον ηγέτη της κινάλας που δεν μιλά, μήτε λαλάει, καθώς οι δίκαιοι σιωπούν, σα να μη είχαν τι να πουν.

Το χωράφι που οι τρεις έσπειραν, είναι χέρσο και ποτισμένο με φυσικό αέριο. Αρπάζει με το παραμικρό και τύφλα να έχουν τα φλογοβόλα. Εικονογραφώ με την Οδύσσεια των Κοέν, χωρίς πολλές ελπίδες να προκαλέσω φιλική υποστήριξη. Μέσα στα σπόρια της πανδημίας, όντως κινδυνεύουμε.