Skip to main content
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Κρίση, με πιάνει κρίση

Ο Ανδρουλάκης με «κάτι Κινέζους». Άτονος και ξεψυχισμένος, ασφαλής ένδειξη απειρίας, δίνει χρόνο και μπαγιόκο στους χαφιέδες άλλου κομματος, ενώ ο Τσίπρας προλαβαίνει να ξωπετάξει ένα ακόμη contramitssotakis ευθυνολόγιο.

Πρωτίστως καλώ όποιον έχει μυαλό, να δώσει προτεραιότητα στο τούρκικο γεωτρύπανο και στα σαλιάσματα του δήθεν Ατλαντιστή  Ερτοάν με τον Πούτιν. Ο γεροπρόεδρος που έστειλε την Πελόζι στην Κίνα, δεν θα κουνήσει δαχτυλάκι που το γεωτρύπανο θα αρχίσει από το κυπριακό οικόπεδο 6.

Πού είναι η παλαιά ΕΟΚ; Πού κείται το ΝΑΤΟ; Πάντως όχι στον εύκαμπτο διαπραγματευτή, το ρεζίλι πολλών πολέμων, τον κουτοπόνηρο δήθεν σουλτάνο που το ταχταρίζει η δήθεν δημοκρατική Αμερική.

Η Τουρκία πάλι πρωτοπορεί στην αμφισβήτηση της Λωζάνης και τρυπήστε μου την μύτη αν δεν έκαψε το Ρούμ Χαστανεσί και το διπλανό Ιχτιάρ Χανεσί.

Και χαιρετίσματα πως έσκασε η απειλή κατά Κύπρου (στο φυσικό αέριο) η αμηχανία περί την Φορμόζα και οι φασαρίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Και δεν βρίσκεται κανένας ιθύνων να εισηγηθεί το διαζύγιο Τουρκιας-ΝΑΤΟ. Χαιρετίσματα πως διαφάνηκε το ρώσικο μέτωπο μετά συμμάχων που στέλνει σιτηρά όπου του καβλώσει. Αλλά τέτοιουνοι είστε: πρέπει η μισή Ευρώπη να κιοτέψει, να λιγοστέψουν οι  σύμμαχοι της Ουκρανίας και τα αποθέματα του θάρρους του Μητοοτάκη.

Βρείτε μου αξιόπιστους Δικαστές, απολύστε ίσα με 100 δήθεν πολιτικούς ή στελέχια, συμπήξτε από τα μικρά κόμματα ένα Κίνημα της Προκοπής, ενωτισθεί τους δήθεν πονήρες Βαλκανίους και από Αύγουστο Χειμώνα.

Ψευταράδες, κινδυνολόγοι και άλλα άγρια θηρία.

Ολόκληρος ο ελληνικός πολιτικός κόσμος χρειάζεται αντικατάσταση.

Ας επιστρέψουμε στην παλαιοβαλκανική μακαριότητα του τίποτε.