Skip to main content
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
Υπερβολές και απεντομώσεις

Ένας οικογενειακά ακροδεξιός (με χρυσή καρδιά) ονόματι Πλεύρης, ανακάλυψε ότι ο αντίπαλός του, ονόματι Τσίπρας, δεν τήρησε το ωράριο και το χρονοδιάγραμμα του πότε είσαι θετικός στον κορονοϊό, όμως δεν κοίταξε καλά το ρολόι του, ή είχε πάρει 8 στην Τρίτη Δημοτικού.

Την επιχείρηση οργάνωσε ο Σκάης και οι αρμόδιοι συνεργάτες του, με στόχο στην γιορτή της Δημοκρατίας, αυτή την αγράμματη τελετή, να ρίξουν λεμονόκουπες σήμερα στο Παιδί. Εννοώ τον Τσίπρα.

Η επιχείρηση αποστομώθηκε και απεντομώθηκε στο πιτς φυτίλι. Η αστοχία ήταν αποκλειστικά των παρουσιαστών της εκπομπής. Αλλά την μπάλα την πήρε σπίτι της η κυρία Αποστολάκη, του τρίτου κόμματος, που χαντάκωσε δραστικά τον κύριο Πλεύρη, αφαιρώντας υπέρ της Κινάλας τα όποια όπλα και επιχειρήματα. Βέβαια, οξύτατος ήταν και ο κύριος Ηλιόπουλος του Σύριζα, που εξειδικεύεται σε κατηγορίες τύπου Γκράμσι ή εναντίον του Φόιερμπαχ. Ο μαρξισμός δεν κρύβεται, ιδίως ο αχρείαστος.

Τα αποτελέσματα της «αναμέτρησης» ήταν εναντίον του υπουργού Υγείας ή ξερωγώ, δίχως να προσθέσουν μήτε ρούπι στα επιχειρήματα της πλευράς Ηλιόπουλου, ενώ οι κεντρώοι αρέστηκαν.

Εγώ ήμανε στη στέγη και κάρφωνα πέτσωμα στη βεράντα, κλίνων, ως ψηφοφόρος, στο Κέντρο. Για να αλλάξει ο προσανατολισμός, έπρεπε ο μονόκουμπος πρωθυπουργός να στείλει τον κύριο Πλεύρη σε αναγνωστήριο για να διαβάσει έστω τρεις σελίδες του προγράμματος της Γκοότα.

Κατέβηκα από τη στέγη σκεπτικός. Πρώτο κόμμα του Μητσοτάκη, παρεκτός και δεν κουμπωθεί σωστά, δεύτερο ο Ανδρουλάκης θέλει δεν θέλει, και τρίτο κόμμα, αν δεν αλλάξει δρόμο ο Βελόπουλος, ο ίδιος αγαπημένος Σύριζα, ιδίως τώρα που δεν τον στρέχει ο αξέχαστος Καμμένος.