Skip to main content
Δευτέρα 06 Μαΐου 2024
Μετά είκοσι ώρες

Είκοσι ώρες μετά το ρώσικο «ντου» και η Ουκρανία δεν θα λάβει βοήθεια, παρεκτός και βρει τρόπο να ξαμολήσει την ραδιενέργεια του Τσερνόμπιλ για να αποθάνει η ψυχή του μετά των αλλοφύλων. Αλλά ξέχασα -μήτε το Τσερνόμπιλ κατέχει.

Η Ουκρανία, δεν ξέρω αν το προσέξατε, είναι άοπλη του κερατά και θα φάει το Κίεβο σε λίγες ώρες. Βλέπετε, από τότε που δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση, η Δύση, φυσιώσα και φαντασμένη, νομίζει πως έπιασε τον Πούτιν από τις κοχόνες, πράγμα ανακριβές. Τα «μέτρα» που εμπνεύστηκαν τα δυο γερόντια, των δυο προεδρικών θητειών, Τραμπ και Μπάιντεν, ήδη τα επεξεργάζονται οι μαφίες του ντουνιά και στέλνουν μηνύματα ανακούφισης στα αφεντικά τους: «μη νοιάζεσαι, μπός, βρήκαμε κεφάλαια στο τάδε ψευδοκράτος των Αντιλλών και βαφτίσαμε «αμύντορα του ελευθέρου κόσμου» τον βασιλιά της παφούκας και τον θάνη της συμπιεσμένης κόκας. Σάματι οι Γερμανοί του Χίτλερ δεν ρήμαξαν τους Αγγλογάλλους σε τρεις μέρες, καταπίνοντας μεθαμφεταμίνη και έτρεχαν σαν πατλατισμένα μηχανάκια;»

Ο κόσμος στην Ουκρανία τρέχει παραζαλισμένος και κανένας δεν σκέφτεται τι σκατά κάνει ένας λαός χωρίς στρατό, που ωστόσο καμώνεται πως διαθέτει από το 2014 ευπρεπές αντάρτικο. Όσο για τα «μέτρα» τα αναμασημένα που πρόλαβαν να ανακοινώσουν, μήγαρις σκέφτονται να αφαιρέσουν κεφάλαια από τα διεθνή funds ενώ ο ντουνιάς είναι γεμάτος βολικές τρύπες για να χώσει ο Πούτιν τα λεφτά του; Και πόσο θα αντέξουν οι οχτροί του μαθαίνοντας ότι πουλάει αέρια, προς εκατό ευρώ την κλανιά; Πως μη τόπες; Γι αυτό έσπευσε στην Κίνα, πριν τον πόλεμο για να δέσει έναν αξιόπιστο συνεταίρο που ξεπλένει ευγενή μέταλλα και χαρτονομίσματα με το αζημίωτο;

Να ρίξουμε πυρηνικά ξέχνα το -θα μολυνθούν οι τάρτες και τα κροκ μαντάμ στην Γκράν πλάς και οι νοστιμότατες ακρίδες της Φορμόζας. Και ποιος ηλίθιος ηγέτης μετά συμβούλων δεν σκέφτεται πως ο Πούτιν υλοποιεί «κατ' αντιστροφήν» πόλεμο, ξεκινώντας από ανάποδους συλλογισμούς. Η μόνη διαφορά από άλλους επιθετικούς πολέμους είναι πως ο Πούτιν προσκυνά του τέσσερις ιππότες της Αποκαλύψεως, αυτούς που το ΝΑΤΟ, η Ευρώπη και ο Τρίτος κόσμος, απέρριψαν προ αιώνος, πιστεύοντας στην μαλατσία που λέγεται «ισορροπία του τρόμου» και άλλες εύπεπτες μάντολες.

Η Κριμαία και το Αζόφ, καρντάσια, είναι η αρχαία Ταυρίδα όπου στεγνώνει το δέρμα της Ιφιγένειας. Κι αυτό δεν είναι διαπίστωση: είναι απαίσιος χρησμός.