Skip to main content
Τρίτη 07 Μαΐου 2024
Πιθανότητες και βεβαιότητες
  1. Η ενεργός Συμμαχία της Ρωσίας με την Κίνα. Αυτομάτως πολλά κράτη, από τα θυμωμένα, κατουριούνται στα βρακιά τους.
     
  2. Ένα πυρηνικό υποβρύχιο με μία βόμβα υδρογόνου, ή ένα εμπορικό αεροπλάνο κατάλληλα ρυθμισμένο, ρίχνει θανατερή βόμβα σε μία από τις δύο ακτές των ΗΠΑ και προκαλεί συμφορά, όπου το Περλ Χάρμπορ θεωρείται αστειάκι.
     
  3. Η τρυφερότητα της υποδοχής προσφύγων δεν εμποδίζει οπαδούς του Όρμπαν να πλακώνουν στις φάπες αφρικανούς και άλλους «υπανθρώπους». Όλα κι όλα. Έχει και άκρα Δεξιά τους κανόνες της.
     
  4. Αστειεύεται όποιος περιμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενεργήσει τα δέοντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρόκειται για τεράστια φρεναπάτη.
     
  5. Η τακτική να λοιδορείται και να αποκλείεται η δημιουργική παράδοση των Ρώσων Κλασικών, σε δέκα ίσως χρόνια θα κάνει την Ευρώπη να ντραπεί, αλλά οι υποκινητές της θα λάβουν τες συντάξεις απείραχτοι.
     
  6. Το μέγα γεγονός είναι ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας με κεφάλαιο (για αρχή) εκατό δισεκατομμύρες ευρώ. Λέω να συγκρίνω έναν ιστορικό πίνακα των γεγονότων του γερμανικού μεσοπολέμου, με έναν άλλον πίνακα που θα συγκρίνει ομοιότητες, διαφορές και εκτιμήσεις. Θεωρώ «τον άλλον πίνακα» καλή λύση για να περνάμε την ώρα μας στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
     
  7. Η Ανθρωπότητα είναι μπαξές που έχει απ' όλα, εκτός από κοινή λογική.
     
  8. Ζιλ Χάιλ.