Skip to main content
Παρασκευή 03 Μαΐου 2024
συλλέκτες οστών

Ο Stan Greenberg, ο επικοινωνιολόγος του Δημοκρατικού Κόμματος, του Κλίντον και του δικού μας Μητσοτάκη βασίστηκε σε μελέτες με το πόρισμα ότι ο συναισθηματικός φόρτος που προκαλούν τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα ξεθυμαίνει ύστερα από παρέλευση πέντε εβδομάδων. Έτσι, συμβούλεψε τον Πρωθυπουργό να αναβάλει κάποιες βδομάδες τις προγραμματισμένες για την Κυριακή των Βαΐων εκλογές του ’23.

Άραγε τί συμβούλεψαν τον Πρόεδρο Μπους το νεότερο οι επικοινωνιολόγοι του κόμματος, βασισμένοι σε ανάλογες μελέτες για κυκλώνες που θερίζουν πόλεις προκαλώντας πνιγμό σε χιλιάδες; Όπως συνέβη με την Κατρίνα το 2005 με τους πάνω από χίλιους νεκρούς στη Νέα Ορλεάνη και στον αμερικανικό νότο - τον πρώτο χρόνο της επανεκλογή του George W.

Αναφέρομαι στη ζημιά που έκανε στους Ρεπουμπλικάνους το katrinagate.

Συνυπολόγισε ο Greenberg με παρέκταση αυτά τα στοιχεία; Έλαβε υπόψη ότι υπήρξε κακοδιαχείριση της καταστροφής εκ μέρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης; Ότι επρόκειτο για φυσική καταστροφή, an Act of God, και όχι τεχνολογική όπως τα Τέμπη; Το μη ομοιογενές της αμερικανικής κοινωνίας, σε αντίθεση με τη δική μας - αυτό το λυπηρό μαύρος και φτωχός δίχως στον ήλιο μοίρα;

Ότι το 2008, τρία χρόνια μετά, οι Αμερικανοί εκλέξαν τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο, τον Δημοκρατικό Ομπάμα;

Πρέπει να είναι υποψιασμένος, για το Δημοκρατικό κόμμα δούλευε.

Στην ταινία Lovely Bones ένα κοριτσάκι κακοποιείται και δολοφονείται από ένα γείτονα μαζί με άλλα κοριτσάκια. Η ψυχή του δεν μπορεί να αφήσει τα εγκόσμια πριν βρει τη δικαίωση, μετά από πολύ καιρό. Αυτό γιατί οι γονείς του δεν μπορούν να ξεχάσουν.

Αμερικανική ταινία. Άραγε ο Greenberg την έχει δει; Τη συνυπολογίζει όταν δίνει συμβουλές στον Μητσοτάκη;

Σε εργαστήρια μεταφέρθηκαν τα υπολείμματα οστών που εντοπίστηκαν στο οικόπεδο όπου πέταξαν τα μπάζα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.