Skip to main content
Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
Τα παιδάκια παίζουν μες στην παγωνιά

Μαζέψτε τα παιδάκια σας, πάρτε τα να δουν την ιστορία της Σίσσυ, να δακρύσουν παράωρα για το west side story και τον Ρίτσαρντ Μπέημερ. Το πρωί φυτέψτε φακές σε πλαστικό βρεμμένο ψευτόχωμα και βαμβάκι. Πλακώνει προπαγάνδα. Άγρια, αμείλικτη, ψευδέστατη. Από τότε που Βενετοί και Αψβούργοι ερίζουν με Οθωμανούς και Γάλλους στις ρυπαρές ευρωπαϊκές πόλεις, τσακωμένες με το κάτοπτρο της Πίστεως που ακολουθούν, έπαψε η ανθρωπότητα να μένει αδιαίρετη. Σημερινό παράδειγμα, τα «μέτρα» που παίρνει και θα πάρει η Δύση εναντίον της «Ανατολής» (και με όσα κοσμητικά επίθετα θα σοφιστεί στο προσεχές μέλλον). Γεννάται ημίν δυισμός, διχασμός, ετερότητα, θρίαμβος βωβών και παροδικώς αντιφρονούντων. Στόχος, αρχικά, ο Πούτιν. Ήδη μετά τα μεσάνυχτα ο Σκάη προβάλει ντοκιμαντέρ όπου από το υποβρύχιο «Κούρσκ» έως μια συνέντευξη ελευθερόφρονος Σουρπουίτσας, πρέσβεως του Ηνωμένου Βασιλείου, λούζεται με αρμόνια Στάλιν ο «ασήμαντος ανθρωπίσκος που πάτησε επί πτωμάτων για να γενεί Πρόεδρος». Για να το λέει ο Σκάης, δίκιο θα έχει. Μάλλον κάποιος έμπειρος, ανασκάλεψε το αρχείο του καναλιού, στο λήμμα «Μπερεζόφσκη».

Η Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, η Αμερικανική Προεδρία, η Ελλάς, η Τουρκία που τραύλιζε έως αργά σήμερα το Casus belli της εναντίον μας ξέχασαν τις κωλοτούμπες που ετοίμαζαν εάν ο Πούτιν παρατούσε τους ρωσόφωνους στην διάθεση των Ουκρανών, των ταϊσμένων με λησμονοβότανο. Ήδη, ακόμη και με την ιδέα της προσωπικής μου σιχαμάρας, που δεν έχει καμία σχέση με τις πεποιθήσεις μου για τον Πούτιν, περιμένω να κυκλοφορήσει εμβατήριο «για το σμήνος που πήγε στην Κορέα, πολεμώντας για τα ιδανικά, είχε πνίξει τους κίτρινους στο αίμα, δείχνοντας τους τι θα πει ελευθεριά».

Πρώτη φάση, η λησμονιά. Η ουδετεροποίηση του Ζεύγους Εδουάρδου και Χήρας, του πατρός Κέννεντι και του λόρδου Χάλιφαξ, που προσκυνούσαν ταπεινά τον Χίτλερ. Η αγνόηση των πεποιθήσεων της Κοκό Σανέλ, των κατοχικών πρωθυπουργών, τον ελληνικό εμφύλιο και το αναίτια χυμένο αίμα από μπουραντάδες και σταλινικούς. Άκυρα όλα. Άγνωστα όλα. Επιστροφή των «τεράτων» και η μακάβρια καταγγελία από Στάλιν και δώθε, το υπέρογκο έγκλημα κατά των Εβραίων, ο ρατσισμός και φυλετισμός εναντίον των μαύρων και των άλλων κίτρινων. Τώρα, ο Μπορέλ, ο Ερτογάν, το ελευθερόφρον ΝΑΤΟ, ανασταίνονται και πετούν από πάνω τους την πυρωμένη στάχτη του παρελθόντος. Ο Πούτιν προτίμησε να χρονοτριβήσει και θα του δείξομε εμείς, ακόμη κι αν υποφέρουν από εθνολάτρες οι Ρωμιοί της Μαριούπολης.

Ιδιόρρυθμοι και μη, μάθετε να ανάβετε την φωτιά της Κοκό. Απ' την Κική και την Κοκώ, ο δυτικός κόσμος ξέρει να διαλέγει.